Hola a tothom, com
esteu? Un altra dia i una altra entrada al meu blog.
Desprès de treballar
molta estona avui m’ha sortit bastant bé el treball de Information and
technology. Recordeu que ahir us vaig dir que ens feien un examen que durava
tres periods i que a més podíem fer servir més hores de les de classe? Dons avui
he aprofitat l’hora de dinar per treballar una mica més, i ja tinc una figura que
balla, plora i cuina. El problema ha estat que he dinat molt poc per anar molt
ràpid, i al sortir de l’escola estava que em moria de gana. Però ja he berenat
força.
El problema del
treball de IT és que costa molt de fer i ahir estava preocupat perquè pensava
que no me’n sortiria. Però avui sembla que estava molt inspirat i me’n he
sortit. Encara no hem acabat, i tenim més temps, però al menys ja veig que ho
puc fer. I com que és un examen una mica diferent dels altres, fins i tot si
tenim dubtes podem preguntar-ho a la professora, i ens va donant pistes i a
vegades ens aconsella com fer les coses.
I la recompensa ha estat
un berenar boníssim a la Pâtisserie Valérie. No sabeu com m’ha agradat. És una
pastisseria molt coneguda a Edimburg, i fan coses molt bones. No hi anem gaires
vegades, però avui ha estat un dia especial. Això sí que és tenir sort. Jo he
agafat una mixed berry mousse
Avui també ha passat
una altra cosa especial. A final de curs els profes fan una entrevista amb cada
alumne. I avui m’ha tocat a mi. M’han preguntat com anava tot, si estava
content, si tenia amics, si pensava que havia aprofitat l’any, i totes aquestes
coses. Com que jo estic molt content a l’escola, tot ha anat molt bé i l’entrevista
ha estat un èxit.
I a part d’això, les
classes van com sempre. Ja ens queden pocs exàmens per fer (acabar IT i l’easey
d’anglès) , i crec que molt aviat arribaran les notes a casa. Aquí no ens les
donen, les envien per correu electrònic als pares. I em sembla que potser la
propera setmana ja les tindrem. Ja us explicaré com han anat.
I us deixo, que tinc
ganes de descansar i jugar una mica. Fins demà.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada