divendres, 6 de juny del 2014

festa dels Meadows

Hola a tothom!. Ni me’n he adonat i ja ha passat tota la setmana. Aquest cop sí que ha anat ràpid. No sé si a vosaltres també us passa, però per a mi ara els dies estan corrent molt. Deu ser que ja veig que s’acaba el curs. I això que el meu s’acaba més tard que a Terrassa.

Avui a l’escola ha estat eco day. Era el dia de l’ecologia. I aquest any el que hem fet ha estat preparar un hort. Ahir ens van demanar que portéssim roba diferent al uniforme que sempre portem perquè no l’embrutéssim. I aquesta tarda ens han donat pales, i hem hagut de cavar per preparar la terra perquè els més petits hi puguin plantar coses. Ha estat molt xulo. Jo només ho havia fet una mica al pati de casa, però aquí era diferent. Havíem de treballar en serio, i espero que ho hem fet bé. Sembla que cada any per a aquest dia fan coses diferents. Ens han explicat que una vegada van decidir que no obririen els llums de l’escola i que no utilitzarien els ordinadors. I el professor de francès ha proposat que per una altra vegada es podria decidir no fer servir els mòbils. Del que es tracta és de fer coses que siguin ecològiques o que ajudin al medi ambient. 

I una altra cosa xula de l’escola és que a història ens han posat una peli sobre el tema del slave trade. El que em sap greu és que no recordo com es deia la movie. Però com que no l’hem acabat de veure, si ens la segueixen posat ja us diré quina és perquè la pugueu mirar si voleu.

I jo ja em preparo pel cap de setmana. Aquest cap de setmana hi ha la festa del Meadows, i sembla que estan preparant moltes coses i moltes atraccions. Al menys un dels dies hi aniré. Vull veure de què va. Sobre tot si fa tant bon temps com avui.

I ja res més. Fins la propera setmana. Adéu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada