dimarts, 17 de juny del 2014

Mars



Hola de nou!. Quant de sol que tenim.. sembla que no pugui ser!.

Avui us vull parlar de que acabo de menjar una cosa molt rara. Una mena de kit kat que aqui fis i tot el fregeixen. Es el MARS.. sabeu quin es?... aqui en teniu uns que ho fan... es el mateix!!!


  No estava mal pero pel preu i el gust no valia la pena, rieu una mica, pero no cal que ho feu..
Avui al cole hem anat sense uniforme.. porque era Sport day i no haviem de pagar a cap Charity..!... he anat amb la samarreta de casa del cole que es la meva ( Preston!).. Preston ha guanyat  per molt.. Les competicions eren carreres de relleu, normals, de 100m i de 800, de 500 m. I de 1.5 mig. El mes divertit era que tots cridavem molt i molt i molt... i anavem dient: he vist una tortuga correr mes que tu!...Cada cop que guanyava la meva casa tots els meus cridaven encara mes!...  Primer hem tingut una asamblea de tot Preston que ens han felicitat per tot el que hem lluitat durant el curs i ens han donat les gracies que aqui aixo ho fan molt be... I la majoria de gent es reia de l’equip de SPAIN, que va perdre per 5-1!!!

Hem fet tambe alguna classe. A historia hem parlat de que fa uns cinquanta anys encara hi havia half slaves, que vol dir persones de color negre que havien de treballar molt per molt pocs diners. No eran esclaus perque els pagaven alguns diners pero casi. No els deixaven ni pixar al water, i una ho va fer pero la van despedir. Imagina quina cosa horrible.  Jo crec que avui encara hi alguns half slaves.  Despres hem fet mates, i tambe, frances, que el vocabulari es de les vacances..!!. tothom te ganes de que arribin.. i aqui acabem el cole el dia 25!!, mes tard que vosaltres..

Avui hem tornat a casa amb TRAM.. Edinburgh ja te tranvies, pero sols fan des de York place fins a l’aeroport. Com que teniem un ticket de bus per tot el dia, valia tambe per al tros de Tram que necessitavem per tornar a casa. Era molt xulo. Mes comodo que el bus i molt silenciós. Va poc a poc i es molt nou.  Aqui us el presento:


Fins demà!


1 comentari:

  1. Havia escoltat com a llegenda urbana que fregien les Mars, no sabia que ho fessin de veritat!!

    ResponElimina