dilluns, 2 de juny del 2014

ja vull ser rei...



Bona nit a tots!!! ( pero aqui encara es molt clar, que ja ho sabeu..). Com heu passat el cap de setmana?. Jo l’he passat a Edimburg aquest cop, però fent algunes coses xules. 

Dissabte al matí vaig anar a jugar amb el frisbee perquè per sort va fer sol i venia molt de gust!. A la tarda vaig anar a veure el Mary Queen’s Close. És un lloc d’Edimburg que t’ensenyen com vivia la gent fa uns segles. El teniem pendent des de fa molt temps i vam anar amb una amiga de Barcelona...Per a nosaltres seria una cosa impensable, pero com que llavors els preus de les cases eren molt cars, llavors la gent vivia sota terra!. I ens van ensenyar un Close on hi vivien 700 famílies. Us ho imagineu? En aquell moment sembla que no era tant estrany, i ens van dir que hi havia diferents llocs com aquest a Edimburg. No tthom es podia pagar el luxe de viure a la llum del sol, i es per aixo que es feien cases per sota!..de totes maneres ja us he dit que això del sol a Escòcia és molt dir, perquè moltes vegades que no n’hi ha gaire, menys al matí que a les quatre de la matinada ara ja ens entra per la finestra i desprès marxa perquè molts dies arriben els núvols!.I en aquests llocs ens van dir que hi vivia no només la gent més pobre, sinó fins i tot alguns comerciants que no tenien prou diners per tenir una casa sobre la terra. No ho trobeu increïble?

Diumenge vam caminar molt. Vam fer tot el Water of Leith, que és un passeig que es fa pel costat del riu i que arriba fins al mar. Son unes tres milles on hi trobes gent amb bicicleta, gent que passeja amb gossos i sense gossos, també hi ha ànecs i cignes, i està molt bé. I al final ens hi hem quedat a dinar a un restaurant. Good idea!. Sobre tot pel King’s Wark Breakfast (que encara que sigui un esmorzar, com que és un esmorzar escocès també el donen a l’hora de dinar),i pel pastís de xocolata que vam comprar desprès.

Avui ja es dilluns i he anat a l’escola. Ja us vaig dir que a l’hora de francès tindria el temps lliure. I m’ha anat molt bé perquè m’han posat uns deures molt llargs i n’he pogut fer més de la meitat. Lucky, lucky!

Espero que vosaltres també hagueu tingut un bon cap de setmana. Per cert, us deixo una cançó que vistes les noticies d’avui em sembla que va molt be!!!.. fins a dema a tots!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada