dimecres, 11 de juny del 2014

13 pagines!!

Bon dimecres!
 
Us vull explicar la ultima cosa. Com us deia ahir ens han enviat les notes del cole a casa. Mes que res als meus pares i per mail, vull dir, i amb un password... La meva mare diu que quina passada. Son les finals...13 pagines per llegir, si ho heu entés be, 13 pagines....  Nosaltres amb una pagina de resum ja en tenim prou oi?.. Doncs aqui  en les 13 pàgines hi ha les notes finals i una explicacio de cada profe de mitja plana, de cada assignatura, del que has fet millor i de les coses a millorar...Se’t veu molt lo que fas, de veritat. A part de les explicacions de tot hi ha la puntuació de les ganes que tens de fer-ho (approach to learning) pero sembla que  la que val es la del que has aconseguit  al final i que li diuen Attainment.  No hi ha numeros..les notes son Outstanding, Very Good, Good, Fear, disapointing i failing... He tingut sorpreses,  de bones, i alguna cosa de menys...  1 outstanding, 7 very goods i 6 goods.  A casa em diuen que he d’estar molt content..!..Algun profe diu que soc molt friendly i parlador.. i aixo que es la meva tercera llengua!..

Avui hem parlat molt de les notes.. tambe hem mirat un video per a Modern Studies, que es d’aquell personatge que ja us he comentat a vegades que te molts soldats nens, es el Kony, que tambe he vist que parla el diari el Pais de ell i aixi ho podeu veure millor:


Avui tambe hem vist una peli una mica cursi i antiga pero que cal que analitzem a trossos per la classe d’angles.... es diu Princes bride.. algu la ha vist?  


i ja tanco.. que avui fa un sol bestial. Hem trobat un web que diu l’hora en que hi ha llum i l’hora que marxa el sol cada dia.. Us ho poso perque us quedeu amb la boca oberta.  Tenim dos hores i mig mes de dia que vosaltres!!. Quina passada..


i tambe dir-vos que he anat a tallar-me els cabells sol. El que me’ls  tallava no parava de parlar!!!. Jo l’entenia.. perque es mes facil que entendre el conductor del bus.. pero el meu pare s’ho passa fatal.. ara esta a Paris, i allà si que domina amb el frances!!.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada