dilluns, 9 de juny del 2014

Ambulancies per a gossos



Ja som dilluns!.. 

Espero que estigueu molt be. Nosaltres tambe! 

Hem tingut un cap de semana amb moltissimes coses, que no em vull deixar cap!
El dissabte va ser un dia de veure cotxes espectaculars. Era una cursa  per etapes des de  Miami fins a Eivissa.  Us preguntareu com ho fan, si es que hi ha mar… doncs han vingut des de Estats Units per avio!.. ahir van anar d’aquí Edimburg fins a Manchester.. teniu la web!:


Vaig veure cotxes espectaculars: Cobra, Lamborghini, Rolls Royce, Maseratti, Aston Martin com els de James Bond, Ferraris, Bentley, Audis… quina passada!

Com va comencar a ploure molt,  vam anar a una casa antiga d’uns negociants de Edinburgh de fa trescents anys.  Venien roba.  Els de casa ho van trobar super, jo una mica avorrit, la veritat!...


Ahir diumenge ens ho vam passar molt be!.. Vam anar als Meadows, i el festival  del parc va ser molt xulo.. HI havien tendes de tota mena,  amb parades de coses que la gent ja no volia a casa....i de molt menjar, moltes coses d’ animals.. fins i tot dos DOG ambulance!.. i no hi havia cap per persones.... Eren de DOG Trust 

 i t’ explicaven i ensenyaven fotos de quins gossos podies adoptar... Un d’ells era negre, molt gros i ja m’ hagues agradat...Tambe recollien diners per rescatar gats,  i per buscar casa a uns altres, que aqui els encanten els animals..  
i tambe, molta gent amb parades sobre la votacio de la independencia d’Scotland.  Dues del NO i una del SI, que estava molt mes plena. Donaven stickers, xapes, globos, papers per posar a les finestres amb un YES molt gran, 10 raons per votar que si..
I ja acabem per avui!.!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada