dilluns, 23 de juny del 2014

Highland show

Royal Highland Show!!

Hola a tot el món! Com esteu? Com van aquestes vacances? I la revetlla de Sant Joan? Ja teniu els petards a punt ? I la coca? Aqui res de tot aixo. Ni saben que es Sant Joan, ni tampoc llencen coets ni petards, i encara menys mengen coca. Aquest any sera un sense revetlla ( a no ser que ens inventem alguna!..)  i sense festa. Ja me’n aprofitare mes l’any que ve.
Res de Sant Joan pero hem tingut uns dies  divertits. Aquest cap de setmana hem anat a una fira molt important... Es diu el Royal Highland Show, que pels d’aqui es molt mportant i tots la coneixen, i res de turistes..!.. Tot el dia caminant i veient coses i ens vam deixar de veure moltes!.. No us podeu imaginar quina pasada.  Us poso l’ adreça perque aneu mirant una mica i perque penseu si voleu venir a veure-la el 2015!


Era una mica de pagesos, pero era increíble. Hi havia de tot. Em sembla que aquí tot el tema dels pagesos i dels ramaders el cuiden molt i els encanta dir tot el que fan molt be.  El que mes em va impresionar van ser els animals. N’hi havia molts, sobre tot ovelles, cabres i vaques. I donaven premis als millors, pero com que n’hi havien de moltes races i tipus doncs hi havia molts animals amb premis. Tipic Escoces. Tothom te sempre algún premi i es pot sentir molt orgullos.  Doncs els animals tambe.. ben pentinats i nets.. i plens de medalles!!!  Pero si de veritat he de dir el que mes em va impresionar van ser els bous i les vaques!  Alguns semblaven bufals de tant grans que eren. Hi havia un bou que era de la reina, i realment costa explicar com era de gran. Crec que era el mes gran de tots i amb molts premis... Les vaques de les Highlands ens agraden a tots. Aqui les teniu!


I una altra cosa que em va agradar molt va ser veure un concurs de com treien la llana a les ovelles i qui tallava mes amb poca estona...Era increíble veure als senyors amb unes tisores molt gran anar tallant la llana. I treien tota una peca sencera. Valia la pena veure-ho. I ho feien molt rapid. Ara, a les pobres ovelles feien pena, les tractaven com ninot. Les movien de un canto a l’altra per poder esquilar-les i tant estaven de un canto, com d’un altra, o cap per avall. Tambe hi havia la banda, “tocant la gaita” com diem nosaltres. Tambe hi havia concursos de salt de caball, per nens i grans, de fer ferradures per caballs i  molts caballs i moltes botigues de coses per animals  i de pintures de caballs que a la nostra amiga Mar li haguessin agradat molt. 

A l’escola avui era Charity day. I ja he dit alguna vegada que aixo vol dir que podem anar sense uniforme, pero pagant tres lliures. Aquestes Charities estan molt contentes, perque a casi tots els agrada de no portar uniforme un dia... Al mati hem fet classe normal, pero a la tarda hem fet concursos, i el meu grup hem fet una parada de tirar pilotes a uns cocos, i donavem chuches als que guanyaven.... Com mes en tiraves mes chuches guanyaves. Pero tot aixo ja ho explicare dema

Bona verbena, que aqui no se sent ni un petardo!!!!

1 comentari: