dijous, 12 de juny del 2014

Edinburgh 19--Barcelona 27



Hola a tots,

Dues coses molt petites, que avui anem tard!!!

Avui  he vist que jugant a tennis no ho feia tant malament com m’ho pensava al principi.. en un dels jocs per practica he acabat sol contra cinc persones i es clar, mort al cap d’un minut... I .. Molts no han vist que porto els cabells curts, encara, aixi que demà ja ens podem preparar amb les brometes del personal...! I a cole, tambe ens hem despedit de classics.. que es una assignatura que m’ho passava molt be amb les pelis i fa una mica de pena...!.. 

Parlant de pelis... Ens han dit una web en la que es pot aprendre  i millorar l’angles mirant pelicules.. Es una que han fet a la universitat UAB i que te molts seguidors.. com vosaltres, pero encara molts mes!!!... a veure si ens animem l’any que ve i els fem servir!...


Acabem de venir de sopar amb la meva mare. Com que estavem sols i no ens decidiem  de cap manera a quin restaurant haviem d’anar i no teniem molta gana, hem anat a un restaurant espanyol tocant a casa. Segur que ningu s’ho creu. Per dins es molt gran, te dos pisos. Es diu El Cafe Andaluz.. 


Teniem molta por del menjar, pero el chorizo picant estava molt bo, ha esta el meu favorit,  les patates braves, bé, pero a Terrassa les fan molt millor. Ens han dit que els boquerones no els gafessim perque els porten d’allà abaix en avio o en barco i estan molt i molt forts, que no es poden aguantar... hem menjat tambe torrada amb xampinonys, que estava be, pero la truita de patates era com les del Mercadona.. Total,  dues persones 17.75 , propina apart!.. Acabem de sortir  del restaurant... i com que es tan de dia sembla que vinguem de dinar.. .. be, aixi no em preocupo molt, perque encara he de fer els deures de mates!!!... Ja he vist al cole que vosaltres tenieu 27 graus i nosaltres avui, 19... increïble!!!.. aixo surt a un lloc que teniu que provar tots i qu es diu:


Bona nit a tots!.. dema, divendres, je, je...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada